24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
4 Μαρτίου 2011

 Τα ίδια Παντελάκη μου... τα ίδια Παντελή μου!!!
Από τα πολλά εκατομμύρια στις Μ.Κ.Ο.  στο υπουργείο Εξωτερικών λένε ότι  τα έπαιξαν οι Υπολογιστές και χάσανε 1,8 εκατ. ευρώ από τις χρηματοδοτήσεις δύο ΜΚΟ.
Ακου δικαιολογία που βρήκαν.Και φανταστείτε ότι είναι οι μόνες Μ.Κ.Ο που δημόσια διαμαρτυρήθηκαν.
Λέτε να υπάρχουν ελαφροχέρηδες και να έλεγαν ότι
πήγαιναν  τα χρήματα στις Μ.Κ.Ο. και να πήγαιναν στις τσέπες τους
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας όσον αφορά την ΜΚΟ «ΚΕΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ» δήλωσε ότι έλαβε 2,3 εκατ. ευρώ ενώ ο επικεφαλής ότι επιχορηγήθηκε με 1 εκατ. ευρώ. Επίσης, από τα ταμεία του υπουργείου βγήκαν 532.500 ευρώ, αλλά η Οικολογική Κίνηση Δράμας  χάριν της οποίας φέρεται να εκταμιεύτηκαν τα χρήματα, δήλωσε ότι έλαβε μόνο τις 84.000 ευρώ.
Το μπέρδεμα είναι μεγάλο αλλά τα λεφτά ΄'εκαναν φτερά" . Το ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος, σύμφωνα με την οποία τα στοιχεία που κατατέθηκαν στη Βουλή, σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις μη κυβερνητικών οργανώσεων είναι ανακριβή, λόγω...σφαλμάτων του ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής.