24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
8 Μαρτίου 2011

Το πανεπιστήμιο της σουδανικής πρωτεύουσας αίρει τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα που είχε απονείμει στο Λίβυο ηγέτη Καντάφι.
Το πανεπιστήμιο του Χαρτούμ κατήγγειλε σήμερα τη χρήση βίας του λιβυκού καθεστώτος εναντίον των αμάχων και ανακοίνωσε ότι αίρει τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα που είχε απονείμει στον συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι.
«Το Συμβούλιο του πανεπιστημίου του Χαρτούμ αποφάσισε, κατά τη συνεδρίασή του στις 7 Μαρτίου, να άρει το τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα που είχε δοθεί στον Καντάφι, καταδικάζοντας τις ενέργειες του καθεστώτος εναντίον των αμάχων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το διδακτορικό δίπλωμα δόθηκε το 1996 στον Λίβυο ηγέτη, ο οποίος κάλεσε το στρατό να πατάξει τη λαϊκή εξέγερση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ύστερα από τουλάχιστον 40 χρόνια στην εξουσία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ