24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
9 Μαρτίου 2011

Θα καθαρίσει το κόμμα όπως πάντα.
Η νοθεία δεν έχει χρώμα.
Ποινή φυλάκισης δύο ετών, με 3ετή αναστολή, στον καθένα, επέβαλλε το Δευτεροβάθμιο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, σε μία 53χρονη κι έναν 42χρονο που κρίθηκαν ένοχοι για «νόθευση εκλογών», καθώς ως εκλογικοί αντιπρόσωποι -αντιστοίχως - του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ προσέθεταν σταυρούς σε ψηφοδέλτια κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2009.
Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν εντοπιστεί από τη δικαστική αντιπρόσωπο του 440ού εκλογικού τμήματος του Ανατολικού Θεσσαλονίκης, στο δήμο Χαλάστρας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προσέθεταν σταυρούς στα ψηφοδέλτια των κομμάτων που εκπροσωπούσαν. Η επιπλέον σταυροδοσία γινόταν μετά τη μονογράφηση των ψηφοδελτίων από τη δικαστική αντιπρόσωπο και πριν τη διαλογή των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων.
Η πρωτόδικη ποινή τους ήταν τρία χρόνια στoν καθένα.