24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
10 Μαρτίου 2011

Σταματούν από σήμερα Πέμπτη να δέχονται τα βιβλιάρια των ασφαλισμένων, οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ).
Οι γιατροί θα αμείβονται από τους ίδιους τους ασφαλισμένους, με βάση το κρατικό τιμολόγιο και θα εκδίδουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών την οποία θα προσκομίζει, στη συνέχεια, ο ασφαλισμένος στο Ταμείο προκειμένου να πληρωθεί. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις ιατρικές εξετάσεις.Οι ιατρικοί σύλλογοι Αθηνών και Πειραιά αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αναστολή της επί πιστώσει διενέργειας ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων με τον ΟΠΑΔ, μέχρι την πλήρη εξόφληση των οφειλομένων.Σύμφωνα με τους ιατρικούς συλλόγους, "οι καθυστερήσεις πληρωμών ξεπερνούν τους 15 μήνες και οι οφειλές στην Αττική ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ