24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
7 Μαρτίου 2011

Δεν μας τα λέει καλά ο Νταβούτογλου, μερικά 24ωρα πριν την τριήμερη επίσκεψη του στην Ελλάδα. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών φρόντισε να δείξει από νωρίς τις διαθέσεις τους δηλώνοντας στην "Καθημερινή της Κυριακής" πως το Καστελόριζο δεν είναι μέρος του...
Αιγαίου, αλλά της... Μεσογείου! "Το Καστελόριζο βρίσκεται στη Μεσόγειο. Σ' ότι αφορά το νησί του Καστελόριζου, η Τουρκία έχει βάσιμες νομικές και πολιτικές θέσεις, σε συμφωνία με το Διεθνές Δίκαιο και τη νομολογία των διεθνών δικαστηρίων, συμπεριλαμβανομένης και της Χάγης. Και γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία διαφωνούν σχετικά με τις θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο" είπε χωρίς περιστροφές, δείχνοντας το στίγμα των προθέσεων του. Το πιο... αστείο όμως ήταν όταν υπερασπίστηκε τις "αβλαβείς διελεύσεις" των τουρκικών πολεμικών πλοίων στα ελληνικά χωρικά ύδατα, λέγοντας πως και τα ελληνικά πλοία του πολεμικού ναυτικού μπορούν να κάνουν το ίδιο!