24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
22 Μαρτίου 2011


Παπούλιας: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε το ακατόρθωτο εφικτό»
Την ενότητα του ελληνισμού για να ξεπεραστούν οι σημερινές προκλήσεις και να καταφέρει η χώρα να υπερβεί την οικονομική κρίση, επισημαίνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμα του προς τους Έλληνες του εξωτερικού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
«Η σημερινή εποχή, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η οικονομική κρίση, επιβάλλει την ανάλογη ομοθυμία και εγρήγορση προκειμένου να δοθεί δημιουργική απάντηση στις υπαρκτές προκλήσεις και δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που αναδύονται τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές γίγνεσθαι, δεν ξεχνάμε πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε το ακατόρθωτο εφικτό».
Ο κ. Παπούλιας απευθυνόμενος στους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό, όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί του απανταχού Έλληνες τονίζει ότι «αποτελείτε τη γέφυρα ανάμεσα στη μητέρα πατρίδα και τις χώρες όπου διαμένετε, εργάζεστε και εξελίσσεστε».
Και καταλήγει: «Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για τους Έλληνες όπου γης ημέρα εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας. Σύσσωμος ο ελληνισμός αποτίει φόρο τιμής στους αγωνιστές του '21 που, με αυταπάρνηση και ηρωισμό, θυσίασαν τη ζωή τους στο όνομα της Ελευθερίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Δημοκρατίας. Από εκείνο το ιστορικό κάλεσμα της εθνεγερσίας που άλλαξε το ρου της νεώτερης ελληνικής ιστορίας, μεταδίδοντας το μήνυμα «Ελευθερία ή Θάνατος» σε όλη την Ευρώπη και την Οικουμένη, δεν έλειψαν οι Έλληνες της Διασποράς. Ήταν και η δική τους παρέμβαση που συνέβαλε στη νικηφόρα έκβαση του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα ενάντια σε μια αυτοκρατορία που φαινόταν άτρωτη».