24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
14 Μαρτίου 2011


Τέσσερις συναυλίες με τραγούδια τους από τους Peace Frog σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ενα οπτικοακουστικό πολυθέαμα, μια συναυλία αφιερωμένη στους θρυλικούς Doors με αφορμή την επέτειο των σαράντα χρόνων από τον θάνατο του Jim Morrison είναι η πρωτότυπη παράσταση που έχουν ετοιμάσει οι Peace Frog, φημισμένη μπάντα σημαντικών σολίστ. Η εντυπωσιακή αυτή παραγωγή που περιοδεύει ανά τον κόσμο παρουσιάζεται για δύο βραδιές αρχικά στη Θεσσαλονίκη (15, 16/3) στο Μέγαρο Μουσικής και στην Αθήνα στο «Παλλάς» στις 17, 18 και 19/3.
Ποτέ ίσως άλλοτε στην παγκόσμια ιστορία της ροκ μουσικής δεν καταγράφηκε παρόμοιο επίτευγμα. Το φαινόμενο των Doors. Σε τέσσερα μόλις χρόνια, από το 1967 που κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ, έως και τον πρόωρο θάνατο του Jim Morrison στο Παρίσι το 1971, η τότε φήμη αλλά και η σημερινή υστεροφημία του σχήματος είναι απίστευτη. Ξεκινώντας με την επιτυχία του πρώτου τους κιόλας δίσκου «The Doors» που έκανε το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών στη ροκ δισκογραφία, συνεχίζοντας με το σκοτεινό «Morrison Hotel» το 1970 και ολοκληρώνοντας τη σύντομη αλλά λαμπρή καριέρα τους με το εξαιρετικής ευαισθησίας «L.A. Woman» το 1971. Τρία άλμπουμ που θεωρούνται κλασικά, με τραγούδια που άφησαν εποχή.
Η παράσταση των Peace Frog (John Hatjo, Jerome Roach, Sean Colligan, Tony Hernandez) αναπλάθει όλη τη μαγεία και την ένταση του θρυλικού συγκροτήματος, τις ερμηνείες εκείνες που χάρισαν στον Τζιμ Μόρισον τον τίτλο «Lizzard King». Εχουν στηρίξει την παραγωγή τους σε τραγούδια, προβολές βίντεο και φωτογραφιών από τη συνολική πορεία της ομάδας αλλά και τη ζωή του Μόρισον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τάφος του Τζιμ Μόρισον στη Μονμάρτη του Παρισιού έχει αναδειχθεί σε τόπο λαϊκού προσκυνήματος και καλύπτεται καθημερινά με τα φρέσκα λουλούδια των μυριάδων θαυμαστών του.