24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
4 Μαΐου 2011Πεντακόσια ευρώ και δύο «μυστικούς» τηλεφωνικούς αριθμούς είχε στα ρούχα του ο Οσάμα μπιν Λάντεν, όταν δέχτηκε τις σφαίρες των αμερικανών κομάντος μέσα στο συγκρότημα όπου ζούσε στο Αμπονταμπάντ του Πακιστάν.

Τα αντικείμενα αυτά εντοπίστηκαν μετά το θάνατό του, κατά την επιχείρηση. Πιστεύεται ότι οι συγκεκριμένοι αριθμοί ήταν για να εξυπηρετήσουν τον Οσάμα μπιν Λάντεν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τι έγινε στη διάρκεια της επιχείρησης. Όπως μετέδωσε το δίκτυο MSNBC, ο επικεφαλής της επιχείρησης στο σπίτι όπου διέμενε ο Λάντεν, και είχε εντολή να χρησιμοποιήσει τη λέξη Τζερόνιμο για να υποδηλώσει το θάνατο ή τη σύλληψη του Λάντεν, αμέσως μετά το θάνατό του, προφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά, μετέδωσε το εξής σήμα: «Για το Θεό και για τη χώρα, Τζερόνιμο, Τζερόνιμο, Τζερόνιμο».

Άλλος αμερικανός αξιωματούχος πάντως αποκάλυψε ότι υπάρχει οπτικό υλικό τόσο από την επιχείρηση, όσο και από την ταφή του στη θάλασσα ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το Πακιστάν και η Σαουδική Αραβία αρνήθηκαν να δεχτούν τη σορό του 54χρονου ηγέτη της Αλ Κάιντα. Πριν η σορός μεταφερθεί στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο Καρλ Βίνσον, οι αμερικανοί κομάντος την είχαν πάει σε ασφαλή τοποθεσία στο Αφγανιστάν.