24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
22 Μαΐου 2011

Υπέρ της μονιμότητας μόνο των άξιων δημοσίων υπαλλήλων τάσσεται ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", κάνει λόγο για συνταγματική αναθεώρηση το 2014, κατά την οποία θα προταθεί κατοχύρωση της αντικειμενικής αξιολόγησης και σύνδεση της μονιμότητας με την αξία". 
Προσθέτει δε, ότι με το νέο πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο "όσοι υποπίπτουν σε σοβαρά πειθαρχικά αδικήματα θα χάνουν πραγματικά άμεσα τη μονιμότητα γιατί η ποινή της απόλυσης θα τους επιβάλεται αμέσως".
Ο Γιάννης Ραγκούσης υποστηρίζει η κυβέρνηση δεν πρόκειται να απεμπολήσει το κυριαρχικό δικαίωμα στη δημόσια περιουσία, ενώ ζητά περικοπές στην υγεία, την πρόνοια και την ασφάλιση.
Όσον αφορά στη συναίνεση, δηλώνει ότι "είναι εθνική υποχρέωση" για τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ τονίζει ότι η χώρα "ούτε αντέχει, ούτε χρειάζεται εκλογές".