24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
5 Μαΐου 2011

Την απόφαση να αθωώσει ομόφωνα τον αναρχικό Σίμο Σεϊσίδη, ο οποίος δικάστηκε για την υπόθεση επτά ληστειών, που κατά την αστυνομία είχε διαπράξει η ομάδα των «ληστών με τα μαύρα», έλαβε ομόφωνα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Μετά από πολυήμερη διαδικασία, οι Εφέτες έκριναν ομόφωνα αθώο τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών, ο οποίος όμως θα επιστρέψει στην φυλακή, καθώς παραμένει κρατούμενος για άλλες υποθέσεις.
Σύμφωνα με το δικαστήριο δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του κατηγορουμένου, ενώ ούτε ένας μάρτυρας δεν τον αναγνώρισε ως δράστη ληστείας.
Ο Σεϊσίδης αντιμετώπιζε κατηγορίες για απόπειρες ανθρωποκτονιών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και ληστείες με βασικότερη αυτή στην Εθνική Τράπεζα [NBGr.AT]  της οδού Σόλωνος, τον Ιανουάριο του 2006.
Μετά την ληστεία της ΕΤΕ, ο Σεϊσίδης καταζητείτο και συνελήφθη τον περασμένο Μάιο στο Γκάζι, ενώ είχε προηγηθεί ληστεία σε μεγάλο πολυκατάστημα στην περιοχή του Ρέντη. Είχε δεχθεί πυρά αστυνομικού που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι, ενώ στη συνέχεια ακρωτηριάστηκε.