24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
4 Μαΐου 2011


Κατηγορηµατικός ήταν ο Γιώργος  Παπανδρέου στη χθεσινή διυπουργική  σύσκεψη. «Αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ...  τώρα», ήταν η εντολή του. Επίσης χθες  ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου άφησε  ανοιχτό το ενδεχόµενο επιµήκυνσης του  χρέους. Στη φωτογραφία από παλαιότερη  συνεδρίαση του Υπουργικού Συµβουλίου
Αποφασισµένη να προχωρήσει αµέσως το πρόγραµµα αποκρατικοποιήσεων δείχνει η κυβέρνηση. Οπως αποφασίστηκε χθες σε µεγάλη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σύµφωνα µε το αρχικό της σχέδιο που περιλαµβάνει αποκρατικοποίηση και της ∆ΕΗ. Ειδικά για τη ∆ΕΗ υπήρξε έντονος προβληµατισµός για το αν θα πρέπει να προχωρήσει η αποκρατικοποίησή της ή να αφεθεί για αργότερα το όλο εγχείρηµα, στη λογική ότι σε αυτή τη φάση µια παρατεταµένη κινητοποίηση των εργαζοµένων θα µπορούσε να επιτείνει το ήδη βεβαρηµένο πολιτικό κλίµα για την κυβέρνηση. Ο Πρωθυπουργός φέρεται να απέρριψε σχετικούς προβληµατισµούς ορισµένων εκ των µετεχόντων στη σύσκεψη και δήλωσε ότι «προχωράµε κανονικά, δεν έχουµε περιθώρια για καθυστερήσεις».