24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
22 Μαΐου 2011

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν είναι ταμπού οι απολύσεις στο Δημόσιο

Αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προαναγγέλλει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι όσον αφορά στις απολύσεις ότι «η κυβέρνηση δεν έχει ταμπού απέναντι σε κόστη και βάρη που φορτώνονται στη νέα γενιά, στον συνεπή φορολογούμενο, στον εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα και στον μη προνομιούχο». Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" χαρακτηρίζει μονόδρομο την έμφαση στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και της ανάπτυξης ενώ τονίζει ότι "νέο κύμα περιοριστικών μέτρων θα πνίξει την ανάκαμψη που άρχισε να διαφαίνεται".
Παραδέχεται ότι η κυβέρνηση "αλλού ίσως να υποτιμήσαμε τις αντιδράσεις κάποιων εγωιστικών συμφερόντων, αλλού ίσως να καθυστερήσαμε ή να ολιγωρήσαμε μπροστά στο πολιτικό κόστος ή και στη σκληρότητα κάποιων αποφάσεων.
Προσθέτει δε ότι "υπάρχουν επενδύσεις, οι οποίες εκκρεμούν σε πολλά συναρμόδια υπουργεία, με αποτέλεσμα να καθυστερούμε και να χάνουμε ευκαιρίες για ανάπτυξη".