24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
24 Ιουνίου 2011

 
 Θέμα χρόνου είναι να βουλιάξει η αγορά ''υπό το βάρος της νέας αλόγιστης φοροεπιδρομής'' εκτιμά η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Η ΕΣΕΕ προειδοποιεί το οικονομικό επιτελείο για την αδυναμία καταβολής των νέων φόρων, δεδομένης της κατάστασης στην οποία έχει ήδη περιέλθει η αγορά και επισημαίνει ότι οι εκτιμήσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται το μεσοπρόθεσμο είναι αμφισβητούμενες ενώ θεωρεί συνολικά το πρόγραμμα αναξιόπιστο εν τη γενέσει του.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης ανέφερε ότι: ''καμία ερμηνεία και κριτική δεν μπορεί να υποστηρίξει τη «φορο-λογική» του μεσοπρόθεσμου, το οποίο δεν υπολογίζει τις επιπτώσεις στην επιδείνωση της τραγικής οικονομικής κατάστασης, δεν συνδέει τις προβλέψεις του με τις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας και θετικής προοπτικής για το μέλλον.

Η μόνη αποδεκτή εξήγηση είναι ότι η χώρα μας εκβιάζεται προκλητικά, από τους «εταίρους» μας, χωρίς κανένα περιθώριο παρέμβασης και καμιά απολύτως δυνατότητα διαπραγμάτευσης των όρων. Δυστυχώς, στους ανθρώπους της αγοράς είναι ήδη γνωστό και εμφανές ότι η εφαρμογή και η αποδοτικότητα των νέων μέτρων οδηγούν τη χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια σε νέα αποτυχία''.