24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
11 Ιουλίου 2011

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση αναμένεται να δώσει η Χίλαρι Κλίντον

Να εκφράσει την εμπιστοσύνη της και τη στήριξή της στην κυβέρνηση για την προσπάθεια εξόδου από την κρίση αναμένεται να δώσει η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή.

Παρότι η ατζέντα των συναντήσεων που θα έχει η επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Αθήνα δεν έχει ακόμη καθοριστεί πλήρως, διπλωματικές πηγές αναμένουν ότι η Χίλαρι Κλίντον θα εκφράσει για άλλη μια φορά τη στήριξή της στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης, καθώς και την ανάγκη αυτές να συνεχιστούν, ακολουθώντας το μοντέλο των παρεμβάσεων των τελευταίων εβδομάδων από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, τόσο από τον Λευκό Οίκο, όσο και από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Η Χίλαρι Κλίντον θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και τον υπουργό Εξωτερικών, Σταύρο Λαμπρινίδη, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η οποία αναφέρεται σε «πολιτικούς αρχηγούς» και με τον Αντώνη Σαμαρά.

Διπλωματικές πηγές υποστήριζαν πάντως ότι η συνάντηση με τον κ.Σαμαρά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Περισσότερα για το πρόγραμμα της Χίλαρι Κλίντον στην Αθήνα θα γίνουν γνωστά τα επόμενα 24ωρα, καθώς αναμένεται στην Αθήνα ειδικό κλιμάκιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο θα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες αλλά και με την ατζέντα όλων των συναντήσεων της Αμερικανίδας ΥΠΕΞ.

Εκτός από την οικονομία, η ατζέντα των συναντήσεων αναμένεται να περιλαμβάνει το Κυπριακό, το Σκοπιανό, την πορεία των διερευνητικών επαφών για το Αιγαίο, αλλά και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.