24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
19 Ιουλίου 2011

Δακρυγόνα και... ταξί ανέβαλλαν συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ στο Ρίο

Δακρυγόνα και... ταξί ανέβαλλαν συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ στο Ρίο
Επεισόδια μεταξύ ιδοκτητών ταξί και ΜΑΤ σε προαύλιο ξενοδοχείου


Επεισόδια μεταξύ ιδιοκτητών ταξί και αστυνομικών των ΜΑΤ έλαβαν χώρα λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στο προαύλιο ξενοδοχείου στο Ρίο Αχαϊας όπου επρόκειτο να γίνει περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ με τη συμμετοχή υπουργών και υφυπουργών. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 500 αυτοκινητιστές, που είχαν φτάσει στο Ρίο από διάφορες περιοχές της δυτικής Ελλάδας συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.
Τελικά η συνδιάσκεψη αναβλήθηκε λόγω των επεισοδίων που συνέβησαν λίγο προτού φτάσουν στο σημείο οι υπουργοί και οι υφυπουργοί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί ένοικοι του ξενοδοχείου εξέφρασαν τις έντονες διαμαρτυρίες τους για τη χρήση δακρυγόνων καθώς την ώρα των επεισοδίων βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο και στην πισίνα και αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που εγκατέλειψαν εσπευσμένα την παρακείμενη παραλία.