24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
7 Ιουλίου 2011

Tις οικογένειες έξι βουλευτών της Πάτρας αλλά και τους ίδιους καταγελούν άγνωστοι με αφίσες που κυκλοφόρησαν στην πόλη. Πρόκειται για 4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και 2 της ΝΔ.

Για τις οικογένειες των βουλευτών οι άγνωστοι γράφουν στις αφίσες ότι κρίνονται «συνένοχες» γιατί είναι βολεμένες στα προνόμια της βουλευτικής ιδιότητας, δέχθηκαν παθητικά την προδοσία της λαϊκής βούλησης
Εντωμεταξύ, νέο επεισόδιο με φραστικές επιθέσεις σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκε στη Ρόδο. Ομάδα περίπου 50 ατόμων εισέβαλαν σε αίθουσα όπου θα γινόταν εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής νοτίου συγκροτήματος του ΠΑΣΟΚ και επιτέθηκε φραστικά κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Λίγο αργότερα αποχώρησαν και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας.