24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
2 Ιουλίου 2011

Το πλοίο "Audaucity of hope" πήρε το όνομά του από το επιτυχημένο βιβλίο του Obama με τον ίδιο τίτλο. Δεν είχε όμως πρόβλημα ο Obama να προειδοποιήσει όσους συμμετάσχουν στην αποστολή ότι "πρόκειται για επικίνδυνη ενέργεια που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα". Από κοντά κι ο ΓΑΠας. Έστειλε το Λιμενικό να σταματήσει το πλοίο. Το Λιμενικό που θεωρεί ότι οι Καλοί Λιμένες είναι έξω από τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας... Αυτό σημαίνει να έχεις "υπερήφανη" εξωτερική πολιτική. Γι' αυτό τον ευχαρίστησε ονομαστικά ο Νετανιάχου.
Οι ευχαριστίες του εβραίου προσωπικά στον Forrest GAP στο τέλος του βιντεο
Είπε ο ΕΒΡΑΙΟΣ επί λέξη:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους ηγέτες των χωρών της Αμερικής και της Ευρώπης τον ΟΗΕ και ιδιαιτέρως τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.