24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
19 Ιουλίου 2011

Τσίπρας: Χρειάζεται νέος συνασπισμός εξουσίας

«Μεσοπρόθεσμο ίσον χρεοκοπία», επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας, εκτιμώντας ότι δεν θα βρεθούν οι απαραίτητες 151 ψήφοι βουλευτών για να γίνει νόμος την Τετάρτη.
Σε ανακοίνωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αντίδρασης.
Τονίζει δε ότι «η Κ.Ο. θα διεκδικήσει, μαζί με όσους βουλευτές από άλλους χώρους συμφωνούν, τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας».
Ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην «Αυγή», εκτιμά ότι η κυβέρνηση «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μακροημερεύσει. Είναι κυβέρνηση με σύμβαση έργου». Γι' αυτό, πρόσθεσε σε άλλο σημείο, «απαιτείται ένας νέος συνασπισμός εξουσίας και ένα μαζικό, συνειδητό κίνημα που θα τον υποστηρίξει».
Στην ερώτηση τι θα κάνει αν γίνουν εκλογές και δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση, απάντησε ότι η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό είναι ρευστή κι επικαλέστηκε τις μαζικές συγκεντρώσεις στις πλατείες.