24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
11 Ιουλίου 2011

Το βράδυ της Κυριακής κι ενώ στην κέντρικη πλατεία του Πύργου, υπήρχε η καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων, ήρθε η πληροφορία ότι ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος καθόταν σε κοντινή καφετέρια.

Ακολούθως, περίπου πενήντα άτομα μετέβησαν στο συγκεκριμένο κατάστημα όπου ο βουλευτής τότε μπήκε μέσα στην καφετέρια μόνος του (ενώ αρχικά καθόταν στον εξωτερικό χώρο με παρέα). Ο ιδιοκτήτης φοβούμενος κάποια χειρότερα περιστατικά, έκλεισε την πόρτα και τα τζάμια, και ο Τ. Αντωνακόπουλος κάθησε σε...
ενα τραπέζι στο εσωτερικό του καταστήματος ενώ οι συγκεντρωμένοι απ' έξω φώναζαν συνθήματα (και με ντουντούκα) ενώ ο κόσμος μαζευόταν ακόμα περισσότερος, γιατί κάποιοι περαστικοί, μόλις μάθαιναν τι γίνεται, κάθονταν κι αυτοί!

Αφού πέρασε αρκετή ώρα, κατέφθασαν και δύο περιπολικά, και με τη συνοδεία της αστυνομίας, ο Τ. Αντωνακόπουλος κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί και να μπει στο αμάξι του, που είχε καταφθάσει στην είσοδο ακριβώς της καφετέριας, μέσα σε πλήθος αποδοκιμασιών...