24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
12 Ιουλίου 2011

Υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κυκλοφορεί από την περασμένη εβδομάδα στην Κέρκυρα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντζελα Γκερέκου, καθώς έχουν κλιμακωθεί οι αντιδράσεις κατά του προσώπου της από αγανακτισμένους πολίτες.Υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κυκλοφορεί από την περασμένη εβδομάδα στην Κέρκυρα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντζελα Γκερέκου, καθώς έχουν κλιμακωθεί οι αντιδράσεις κατά του προσώπου της από αγανακτισμένους πολίτες.


Την ίδια ώρα η βουλευτής δηλώνει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και επιστολές στις οποίες, όπως είπε χθες μιλώντας στα....... Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, έχουν στόχο την ανήλικη κόρη της.

Σημείωσε ακόμη ότι η ίδια δεν ζήτησε αστυνομική προστασία, αλλά οι διωκτικές αρχές έκριναν ότι μετά τη γνωστοποίηση αυτών των στοιχείων θα πρέπει να αναπτύξουν ένα σχέδιο περιφρούρησής της. Η κ. Γκερέκου ανέφερε ότι κατανοεί τις αντιδράσεις των πολιτών, δικαιολογεί τη διαφωνία, σε καμία περίπτωση όμως δεν αντιλαμβάνεται την έννοια της πολιτικής βίας που και η ίδια τώρα πια βιώνει.

Πορεία
Να σημειωθεί πως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ομάδα αγανακτισμένων πολιτών διαδηλώνοντας στην πόλη της Κέρκυρας κατέληξε μπροστά από το Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου στην κεντρική πλατεία, όπου το πολιτιστικό σωματείο που έχει δημιουργήσει η κ. Γκερέκου οργάνωνε μουσική εκδήλωση.

Οι πολίτες απέκλεισαν τον χώρο φωνάζοντας συνθήματα, καταγγέλλοντας παράλληλα την πολιτική στάση της βουλευτού.

Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη οι πολίτες δεν αποχώρησαν, αναγκάζοντας έτσι την κ. Γκερέκου να φύγει από την εκδήλωση πριν από το τέλος της από παράπλευρο δρόμο.

Την ίδια ώρα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δέχεται και εσωκομματικά πυρά στη βουλευτική της έδρα.

Ανώτερα κομματικά στελέχη σημειώνουν πως την ώρα που η χώρα αναγκάζεται να βιώσει σκληρά και επώδυνα οικονομικά μέτρα η κυβερνητική βουλευτής οργανώνει φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων με χορηγούς μεγάλες εταιρείες