24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
7 Ιουλίου 2011Οργανωμένοι πίσω από τους προπηλακισμούς βουλευτών
Οργανωμένοι πίσω από τους προπηλακισμούς βουλευτών
Για οργανωμένη κίνηση, που δεν αφορά αυθόρμητους πολίτες, έκανε λόγο χθες από τη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στα φαινόμενα προπηλακισμού βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Για οργανωμένη κίνηση, που δεν αφορά αυθόρμητους πολίτες, έκανε λόγο χθες από τη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στα φαινόμενα προπηλακισμού βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. «Παρατηρείται ένα κάλεσμα από κάποιους οργανωμένους και μία μάζωξη από ακροδεξιούς μέχρι γκρουπούσκουλα, κάθε καρυδιάς καρύδι», είπε σχετικά η κ. Μπακογιάννη.

Μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα προς όλα τα κόμματα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποκηρύξουν τα στελέχη τους, που συμμετέχουν σε προπηλακισμούς βουλευτών ή αλλιώς να αποδεχτούν την πολιτική ευθύνη των δράσεών τους, «φωτογραφίζοντας» έτσι το ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον κατονομάσει.
Για το ενδεχόμενο να υποστεί η ίδια προπηλακισμό, τόνισε πως δεν φοβάται και δεν της έχει τύχει μέχρι στιγμής, ενώ υπογράμμισε πως «ένας πολιτικός που φοβάται και δεν μπορεί να βγει στον κόσμο, θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι σήμανε η ώρα να πάει σπίτι του».
Επικριτική ήταν απέναντι σ' όσους έκαναν κακεντρεχή σχόλια, που κυκλοφόρησαν ανεπίσημα από κύκλους της ΝΔ, για τη χθεσινή επίσκεψή της στον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Α. Τζιτζικώστα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν συνάντησε θεσμικά και τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Δ. Ψωμιάδη.
Απαντώντας στα σχόλια η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκανε λόγο για παλαιές ΚΥΠατζίδικες λογικές, ενώ επισήμανε ότι έχει την καλύτερη γνώμη για τον Α. Τζιτζικώστα. Για τον Κ. Κιλτίδη, υποστήριξε πως η αποχώρησή του από το κόμμα συναποφασίστηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με δική της πρωτοβουλία.