24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
19 Ιουλίου 2011

Γιούχα και αποδοκιμασίες στην Ικαρία
Με... παρατράγουδα πραγματοποιήθηκε η 99η επέτειος από την απελευθέρωση της Ικαρίας.
Τα πυρά των κατοίκων του νησιού που συγκεντρώθηκαν στον Άγιο Κήρυκο δέχτηκαν ο βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος και ο...
 Περιφερειάρχης Αιγαίου Νάσος Γιακαλής. Οι κάτοικοι φώναζαν «προδότες» και «Ψωμί, Παιδεία, η χούντα δεν τελείωσε το '73», κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Όχι στο ξεπούλημα της χώρας», και «Όχι στις Περικοπές σε Παιδεία και Υγεία» ενώ αποδοκίμαζαν έντονα τους δύο πολιτικούς.
Οι συγκεντρωμένοι γιούχαραν και φώναζαν συνθήματα για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία ενώ κύριο αντικείμενο των διαμαρτυριών τους ήταν και το θέμα του νοσοκομείου της Ικαρίας, το οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους μετατρέπεται σε κέντρο Υγείας.