24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
12 Ιουλίου 2011

Δωρεάν οικόπεδα για την ανέγερση της πρώτης τους κατοικίας θα πάρουν 76 οικογένειες από το δημοτικό διαμέρισμα Ωρωπού στην Πρέβεζα, σύμφωνα με απόφαση του δήμου της Πρέβεζας και της δημοτικής ενότητας Λούρου.
Την ερχόμενη Παρασκευή 5 Αυγούστου, θα παραδωθούν στους "άστεγους" δικαιούχους τους τα 76 οικόπεδα για την ανέγερση της πρώτης τους κατοικίας.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαΐλη, η παραχώρηση των οικοπέδων αυτών θα βοηθήσει οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, που δεν διαθέτουν πρώτη κατοικία ή οικόπεδο να καλύψουν βασικές στεγαστικές τους ανάγκες.
"Ελπίζουμε τα οικόπεδα αυτά να δώσουν τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να παραμείνουν στον Ωρωπό και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια", δήλωσε ο Χ. Μπαΐλης.
Με τη διανομή των 76 οικοπέδων, θα καλυφθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιούχων, ενώ προκειμένου να υπάρξει ικανοποίηση όλων των αιτημάτων ο δήμος θα προχωρήσει αργότερα και σε δεύτερη φάση την ίδια διαδικασία.