24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
7 Ιουλίου 2011

Καθημερινό περιστατικό πλέον αποτελούν οι επιθέσεις και οι διαπληκτισμοί πολιτών με πολιτικούς. Τελευταίο θύμα ήταν χθες το βράδυ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας σε γνωστή ταβέρνα των Μελισσίων.

Πελάτες του μαγαζιού όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο μαγαζί τον πλησίασαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται. Τα παράπονα προς το πρόσωπο του κ. Πρωτόπαπα ήταν σε έντονο ύφος και δεν άργησε να ανάψουν τα αίματα. Για την απομάκρυνση του και για να ηρεμίσουν τα πνεύματα χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών.

Από την πλευρά του ο κ. Πρωτόπαπας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σε πρωινή εκπομπή αρνήθηκε τον όρο προπηλακισμό και όπως ανέφερε απλά με την παρέα του μαγαζιού συζήτησε πολιτισμένα με μικρές εντάσεις.