24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
11 Ιουλίου 2011


Παρακάτω ο απίστευτος σκύλος  "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ"  που ακόμα και αυτός έχει αγανακτήσει.Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο αγανακτισμένος σκύλος υπέβαλε μήνυση εις βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας κατηγορώντας την για αλόγιστη χρήση χημικών στην πλατεία Συντάγματος.
Κατά την διάρκεια ολιγόλεπτης συνέντευξης ο σκύλος ανέφερε χαρακτηριστικά :"Εκεί που άραζα και απολάμβανα τον απογευματινό μου ύπνο στην πλατεία Συντάγματος χωρίς να ενοχλώ κανέναν,ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν βροχή από τους άνδρες των ΜΑΤ τα δακρυγόνα. Εντάξει με τους οικογενειάρχες, τις ηλικιωμένες και τους νέους, ας κάνει ότι θέλει με αυτούς η αστυνομία, αλλά εγώ τι τους έφταιξα ;Θέλω να ξέρετε ότι είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος και οργισμένος.Έχω ήδη πληροφορήσει το Πανελλήνιο Σωμάτιο Σκύλων για το γεγονός και από εδώ και στο εξής το κίνημα "Αγανακτισμένων Σκύλων " θα συμμετέχει και αυτό σε όλες τις κινητοποιήσεις ."Αγανακτισμένος Σκύλος 


Aκόμα και οι σκύλοι σας "μυρίστηκαν"
Υ.Γ:Το όνομα του σκύλου είναι τυχαίο, αν κάποιος γνωρίζει το αληθινό  παρακαλώ να ενημερώσει.