24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
19 Ιουλίου 2011

Γ. Μπουτάρης: "Επισκέπτομαι οίκους ανοχής!"

Έγραψε ιστορία πάλι ο Δήμαρχος Μπουτάρης. Και απ’ ότι φαίνεται θα γραφτεί και στην ιστορία ως ο πρώτος Δήμαρχος της χώρας που παραδέχτηκε δημόσια από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου ότι...


«επισκέπτεται» τους οίκους ανοχής. Προφανώς και ο Δήμαρχος αστειευόταν όταν έκανε την πρωτοφανή αυτή δήλωση στο δημοτικό συμβούλιο. Σε διάλογο που είχε με κάτοικο της περιοχής Γιαννιτσών ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ρώτησε:

- Ξέρεις πόσοι οίκοι ανοχής λειτουργούν νόμιμα;

- Δεν ξέρω! Δεν έχω πάει!

- Εγώ που έχω πάει σου λέω ότι είναι πολλοί.

Στην αρχή κάποιοι από το ακροατήριο χειροκρότησαν. Στη συνέχεια που αντιλήφθηκαν το μέγεθος της ατάκας σιώπησαν. Την κατάσταση πήρε στα χέρια του ο πρόεδρος του Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος λέγοντας ότι η υπερβολή κάποιες φορές είναι χρήσιμη για να κατανοούμε το μέγεθος των προβλημάτων. Δήμαρχε, πες σε κάποιον από τους συνεργάτες σου να ζητήσει από τις υπαλλήλους που συντάσσουν τα πρακτικά, να προσθέσουν δίπλα στην ατάκα σου ότι πρόκειται για αστεϊσμό. Διαφορετικά θα περάσουν τα χρόνια και θα αναρωτιούνται οι ιστορικοί του μέλλοντος: «πόσο αλάνι Δήμαρχος ήταν αυτός ο Μπουτάρης;»