24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
7 Ιουλίου 2011«Η βία είναι απειλή για τη Δημοκρατία»
«Η βία είναι απειλή για τη Δημοκρατία»
«Ζητώ να διασφαλίσουμε όλοι μαζί -πολιτικοί, διανοούμενοι και πολίτες- την ανεμπόδιστη λειτουργία της Δημοκρατίας, την ελευθερία του δημόσιου λόγου και διαλόγου, την ευνομία και τη δικαιοσύνη· τελικά, την ελευθερία της κοινωνίας μας», τόνισε ο Γ. Παπανδρέου
Ανασφάλεια
Τα φαινόμενα βίας ή απειλής βίας, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, «ακρωτηριάζουν τη Δημοκρατία και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη ανομία, μεγαλύτερη ανασφάλεια, που πλήττει τελικά τον αδύναμο και την πορεία της χώρας», ενώ επέσεισε τον κίνδυνο να διολισθήσουμε στην αρχή: «η ισχύς της βίας» όπου βρίσκει το δίκιο του μόνον ο ισχυρός και συνιστά αντί για δημοκρατία «βαρβαρότητα».
Ο Γ. Παπανδρέου απέρριψε το επιχείρημα ότι η κρίση γεννάει τα φαινόμενα βίας, αντιθέτως μίλησε για παρότρυνση και υποκίνηση χωρίς ωστόσο να κατονομάσει το ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ανοικτή σύγκρουση. «Το εκκολαπτήριο της βίας δεν είναι απλά η κρίση. Οι βιαιοπραγίες, οι επιθέσεις, οι λοιδορίες κατά βουλευτών, πολιτικών κομμάτων ή ακόμα και πολιτών, παροτρύνονται και υποκινούνται από ακραίες πολιτικές ομάδες, από πρόσωπα που απεγνωσμένα αναζητούν προσωπικό πολιτικό ρόλο, αλλά και από ορισμένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης που σιτίζονται από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.