24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
5 Σεπτεμβρίου 2011

Με την ψήφο του προέδρου του τοπικού συμβουλίου, πέρασε απόφαση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας
Με την ψήφο του Βασίλη Γέμου, πέρασε η πρόταση του δημάρχου, για την σύναψη δανείου και την πληρωμή αποζημιώσεων, για τον χώρο πίσω απ’ τον Άγιο Δημήτριο!
Δεν μπαίνουμε στην ουσία της απόφασης, αφού η είδηση είναι ότι αρχίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας να διαχωρίζουν την θέση τους, σε σχέση με τις προτάσεις της δημοτικής αρχής. Την αρχή έκαναν οι πρώην αντιδήμαρχοι Γιάννης Κοτσαρίνης, Γιάννης Νικολάου, Χρήστος Γιώργος και ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Τσαμπάς, οι οποίοι διαφώνησαν με την πρόταση που είχε επεξεργαστεί ο γενικός γραμματέας του Δήμου.
Η σχετική ψηφοφορία που έγινε είχε ως αποτέλεσμα την ισοψηφία ανάμεσα στο ΝΑΙ για την πρόταση με τους 16 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και 16 ΟΧΙ των συμβούλων της μειοψηφίας και των τεσσάρων της πλειοψηφίας. Την στιγμή που ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Τσιρογιάννης, είπε πως υπερψηφίζεται η πρόταση, μιας και πρέπει να καταμετρηθεί και η ψήφος του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Άρτας Βασίλη Γέμου, ο οποίος ακούστηκε απ’ το βάθος να λέει ότι ψηφίζει υπέρ της πρότασης του δημάρχου.
Όπως και νάχει το πράγμα, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη, γιατί έγινε η αρχή. Σε κάθε συνεδρίαση, όλο και περισσότεροι σύμβουλοι της πλειοψηφίας θα απελευθερώνονται απ’ το… βάρος της παραταξιακής πειθαρχίας και τα προβλήματα θα είναι πολλά.
Και φυσικά η εξέλιξη αυτή, με τους τρεις δημοτικούς συμβούλους (Κοτσαρίνης, Γιώργος και Τσαμπάς) της δημοτικής ομάδας να διαφωνούν ανοιχτά, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ασκεί ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, που όπως λένε πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, τους βλέπει μόνο ως αριθμούς για να περνούν οι δικές του προτάσεις, τις οποίες συζητάει μόνο με δυό ή τρεις συνεργάτες του.
Έρχονται και τα χειρότερα λοιπόν…