24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
6 Σεπτεμβρίου 2011

pthnotrofikos synetairimos artas shma xroma
Σε καλό δρόμο η έγκριση δανείου από την ΑΤΕ ύψους 3,5 εκατομ. Ευρώ
Καλά είναι τα νέα για τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας. Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η προσπάθεια του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας για τη συνομολόγηση δανείου από την Αγροτική Τράπεζα, ύψους 3,5 εκατομ. ευρώ, βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και εντός των επόμενων ημερών το θέμα θα έχει κλείσει οριστικά με αίσιο τέλος και θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.
(6/9/2011)

mixas paylos neww 010 9os
Ο Πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Παύλος Μίχας
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πολυπόθητη υπογραφή από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα έδινε τις εγγυήσεις στην ΑΤΕ για την συνομολόγηση του δανείου τελικά εξασφαλίστηκε. Για το λόγο αυτό οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με τον διοικητή της ΑΤΕ Θεόδωρο Πανταλάκη αφού η προαπαιτούμενη, από πλευράς της Τράπεζας, εγγύηση του Δημοσίου σε συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι πλέον γεγονός. Με την έγκριση του δανείου θα δοθεί μεγάλη οικονομική ανάσα στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό έτσι ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να εξοφληθούν υποχρεώσεις προς τρίτους και φυσικά να μπορέσει να προχωρήσει δυναμικά προς το μέλλον.