24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
26 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκλειστικές πληροφορίες του ράδιο Άρτα

Ο Γέμος θα ρίξει τα βεγγαλικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μόνο για φέτος θα διατεθούν αναμνηστικά κουκλάκια ΓΕΜΟΣ

Τρέξτε είναι συλλεκτικά.


Η Άρτα έχει το παζάρι της….


Η απόφαση του Δήμου Αρταίων να προχωρήσει στην διοργάνωση της εμποροπανήγυρης, είχε προκαλέσει τις σφοδρές αντιδράσεις του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου. Οι αντιδράσεις αυτές όμως δεν στάθηκαν αρκετές για να μεταπείσουν το Δήμο κι έτσι και φέτος η Άρτα θα έχει το...παζάρι της.
Με ανακοίνωση, μάλιστα που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας ΟΤΑ Δήμου Αρταίων κ. Χρήστο Γιώτη προσκαλούνται όλοι οι Αρτινοί στην εκδήλωση των εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 στις οκτώ το βράδυ στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου.
Φυσικά τα έσοδα από την διοργάνωση είναι σημαντικά και σε οικονομικά δύσκολες εποχές, θέλει τόλμη και θάρρος να πει όχι σε αυτά ένας δήμος.