24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
16 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΡΜΑ ΜΙΜΑΚΟΟΟΟΟΟΟ
M. Ανδρουλάκης: Κατακεραυνώνει «δελφίνους» του ΠΑΣΟΚ
M. Ανδρουλάκης: Κατακεραυνώνει «δελφίνους» του ΠΑΣΟΚ
Για τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο αναφέρει πως «σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου κόντρα σε οποιοδήποτε ίδιο δελφινικό συμφέρον»

Κατά των «δελφίνων» στο ΠΑΣΟΚ στρέφεται ο βουλευτής του Κινήματος, Μίμης Ανδρουλάκης, με κείμενο που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, στην εισαγωγή του οποίου υποστηρίζει ότι δεν αφορά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, «που σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου κόντρα σε οποιοδήποτε ίδιο δελφινικό συμφέρον».

Ο τύπος που κατακεραυνώνει ο κ. Ανδρουλάκης «επιδεικνύει ηθελημένη άγνοια. Χάνει τη μάχη από τα αποδυτήρια. Μεγαλοπιάνεται. Φαντασιώνεται μεγαλειώδεις ''μεταρρυθμίσεις'', χάνει τη μάχη στα πιο αναγκαία και στοιχειώδη. Η αδιαφορία για τα πρακτικά αποτελέσματα είναι η δεύτερη φύση του. Σπέρνει σιτάρι, φυτρώνει βρώμη ή κριθάρι. Και καταλήγει: «Συνήθως φαντασιώνεται ότι είναι Δελφίνος. Πρωθυπουργός σε αναμονή. Ο δελφινισμός είναι το ''μεταρρυθμιστικό'' του κίνητρο. Η Ελλάδα είναι συχνά μόνο το πρόσχημα».