24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
6 Σεπτεμβρίου 2011


Ο παπα Τσάκαλος στον ΛΑΟΣ

Μετά μία περίοδο μακράς αφάνειας, ο πασίγνωστος παπα Τσάκαλος επιστρέφει στα κοινά. Αποφάσισε να συστρατευθεί με τον ΛΑΟΣ, πλέκοντας μάλιστα το εγκώμιο του Γ. Καρατζαφέρη
Με μία επίσημη ανακοίνωση, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε τη Δευτέρα την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής, του παπα Σπυρίδωνα Τσάκαλου.
"Η συστράτευση στην πρώτη γραμμή του καλού και τίμιου αγώνα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού του αγωνιστή κληρικού, του Παπα-Σπύρου Τσάκαλου, για εμάς είναι μεγάλη υπόθεση. Ενδυναμώνει την ψυχή μας, το φρόνημά μας και την καρδιά μας.
Καλωσορίζω λοιπόν στα ψηφοδέλτια της Περιφέρειας Αττικής, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, έναν κληρικό. Εμείς, με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνουμε την ονομασία “Ορθόδοξος Συναγερμός”, και πιστεύουμε ότι το προηγούμενο της Εκκλησίας και της πολιτικής με τον μεγάλο ήρωα της επαναστάσεως Παπαφλέσσα, με τον Αντιβασιλέα Δαμασκηνό, με τον Μακάριο στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες μορφές της Ορθοδοξίας, θα βρει την δικαίωση τώρα πλέον με ένα κληρικό μέσα στα μάχιμα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου".