24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
8 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημερώνουμε τους παρακάτω συντάκτες του Αρτινού Τύπου πως έχουμε άδεια λειτουργείας
Μήνυμα της Συντακτικής Ομάδας
του “ΑΡΤΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ”

Αποφασίσαμε να εκδώσουμε -στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε- μια ηλεκτρονική εφημερίδα για να υπερασπιστούμε την αλήθεια και το αυτονόητο, που κακοποιούνται καθημερινά από τους “δήθεν”, οι οποίοι συγκροτούν τη... συντροφιά των προθύμων!

Για να καταδείξουμε τα προβλήματα της περιοχής μας (χωρίς παρωπίδες) και -αν μπορούμε- να προτείνουμε μαζί σας λύσεις.


Ονομάσαμε το ηλεκτρονικό μας εγχείρημα “Αρτινός Τύπος”. Οι πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι οι Γρηγόρης Τατσιόπουλος και Δημήτρης Τσακτσίρας.
Έχουμε δώσει στοιχεία γραφής για το πώς αντιμετωπίζουμε και πώς σχολιάζουμε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Υποσχόμαστε ότι δεν θα βάλουμε νερό στο κρασί μας ούτε για πρόσωπα, ούτε για πράξεις. Πιστεύουμε και το εννοούμε ότι “το νόμιμο επιβάλλεται να είναι και ηθικό”!

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, ούτε είμαστε παντογνώστες. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι η δική σας συνεισφορά με σχόλια, παρατηρήσεις, υποδείξεις και καταγγελίες (όποτε χρειάζεται) θα είναι απαραίτητο εργαλείο για να έχει η προσπάθειά μας ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Άρτα 4 Αυγούστου 2011

Γρηγόρης Τατσιόπουλος – Δημήτρης Τσακτσίρας