24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
23 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλη κινητοποίηση των μαθητών στην Άρτα
Έφτασαν μέχρι το Δημαρχείο, όπου έκλεισαν το δρόμο – Επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚΠρωτοφανές για κινητοποίηση μαθητών στους δρόμους της Άρτας. Πάνω από χίλιοι μαθητές πήραν μέρος στην πορεία που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Οι μαθητές απ’ όλα τα σχολεία της Άρτας, που τελούν υπό κατάληψη, φάνηκαν αποφασισμένοι, να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, όπως άλλωστε δηλώνουν οι μαθητές σ’ όλη την Ελλάδα.
Οι μαθητές στην πορεία που έκαναν στο κέντρο της πόλης και σαν πρώτο σταθμό είχαν την οδό β. Πύρρου, όπου και τα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας, τα οποία και… φιλοδώρησαν με κάποια αυγά, που έσπασαν στις τζαμαρίες των γραφείων. Ακολούθησαν την πορεία στον ίδιο δρόμο για να φτάσουν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, όπου έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους, με τα συνθήματα που φώναζαν. Συνθήματα που έχουν σχέση με την κατάσταση στην εκπαίδευση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Απ’ την κεντρική πλατεία της Άρτας, οι μαθητές συνέχισαν την πορεία της προς την οδό Ελ. Βενιζέλου και από κει στην Περιφερειακή Οδό για να φτάσουν στο Δημαρχιακό Κατάστημα, όπου συμβολικά διέκοψαν την κυκλοφορία για λίγη ώρα.
Το σύνθημα που κυριάρχησε στην πορεία των μαθητών ήταν «δωρεάν παιδεία για όλους», ενώ οι εκπρόσωποί τους δήλωσαν ότι οι καταλήψεις των σχολείων θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.