24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
6 Σεπτεμβρίου 2011

Η τιμή κάθε κατηγορίας περιπτέρων ορίζεται ως κατωτέρω :
1) Για τα περίπτερα διαστάσεων 4Χ4  Α΄ Κατηγορίας1000€ έκαστο πλέον Φ.Π.Α.23%
2) Για τα περίπτερα διαστάσεων 4Χ4  B΄ Κατηγορίας800€ έκαστο πλέον Φ.Π.Α. 23%
3) Για τα περίπτερα διαστάσεων 3Χ3  Α΄ Κατηγορίας700€ έκαστο πλέον Φ.Π.Α. 23%
4) Για τα περίπτερα διαστάσεων 3Χ3  Β΄ Κατηγορίας500€ έκαστο πλέον Φ.Π.Α. 23%
5) Για περίπτερα διαστάσεων 4Χ8 (ΚΑΦΕΝΕΙΑ-ΨΗΣΤΑΡ.)1600€ έκαστο πλέον Φ.Π.Α. 23%
6) Για τα περίπτερα διαστάσεων 4Χ4  (ΧΑΛΒΑΔΕΣ)1700€ έκαστο πλέον Φ.Π.Α. 23%
7) Για τα περίπτερα διαστάσεων 4Χ6  (ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ κλπ)950€ έκαστο πλέον Φ.Π.Α. 23%
8) Για τα περίπτερα διαστάσεων 4Χ4  Γ΄ Κατηγορίας    700€ έκαστο πλέον Φ.Π.Α. 23%
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τυχόν προσθήκες στεγάσεως ή τροποποιήσεις (πέραν των ενοικιαζομένων χώρων που έχει υποχρέωση στέγασης η Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ) οι ενοικιαστές θα βαρύνονται με τα έξοδα της επί πλέον στέγασης, τα οποία και θα αποδίδουν κατευθείαν στους κατασκευαστάς.
ΑΡΘΡΟ 6ον
Τα είδη που επιτρέπεται να πωλούνται από τους εκθέτες – εμπόρους της εμποροπανήγυρης είναι ενδεικτικά τα εξής: Είδη προικός, υπόδησης, ένδυσης, δερμάτινα (τσάντες, ζώνες κλπ) , είδη οικιακής χρήσης, χαλβάς, ζαχαρώδη, λουκουμάδες, αναψυκτικά, ξηροί καρποί, είδη διατροφής, παιχνίδια, αγιογραφίες, πόστερς κλπ, ψιλικά, είδη δώρων , μπιζού κλπ, βιβλία, είδη υγιεινής, είδη λαϊκής τέχνης, εργαλεία διάφορα, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, εκκλησιαστικά είδη, είδη καφενείου (καφέδες, αναψυκτικά κλπ), είδη ψητοπωλείου )σουβλάκι, λουκάνικο κλπ), είδη ψυχαγωγίας (Λούνα Πάρκ), εξαιρουμένων τυχερών παιγνιδίων.
ΑΡΘΡΟ 7ον
Η είσπραξη του δικαιώματος χρήσεως των χώρων της Εμποροπανήγυρης θα γίνεται απ' ευθείας από την Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ η δε διάρκεια της μισθώσεως ορίζεται μόνο για το χρονικό διάστημα από 27/9/11 έως 3/10/11 (Διάταξη άρθρου 2 παρ. 1. του Ν. 3377/2005 ΦΕΚ 202/Α’). Απαγορεύεται αυστηρά η διαφορετική χρήση των χώρων από την καθορισμένη, σε περίπτωση δε παράβασης αυτού θα επιβάλλονται οι κυρώσεις που προβλέπει το άρθρο 3 παρ.15 του Ν.1080/80 όπως τροποποιήθηκε και η Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ διατηρεί το δικαίωμα της άμεσης αποβολής του παραβάτη από το χώρο.
ΑΡΘΡΟ  8ον
Το τέλος χρήσεως του χώρου θα καταβάλλεται αμέσως μετά την διαδικασία της παραχώρησης. Η μη άμεση καταβολή συνεπάγεται την ακύρωση του αποτελέσματος και την επανάληψη της διαδικασίας για τον συγκεκριμένο χώρο την ίδια στιγμή.
ΑΡΘΡΟ  9ον
Κάθε ένας που έλαβε και έκανε χρήση χώρου περιπτέρου υποχρεούται να παραδίδει το χώρο μετά το τέλος της Εμποροπανήγυρης χωρίς καμία ειδοποίηση της Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ. Επισημαίνεται ρητώς ότι η  ΑΔΑΕ Ο.Τ.Α.  δεν ευθύνεται για την φύλαξη εμπορευμάτων και προϊόντων που εκτίθενται πριν, κατά και μετά την διάρκεια της εμποροπανήγυρης.
ΑΡΘΡΟ  10ον
Όποιος καταλάβει χώρο της Εμποροπανήγυρης αυθαίρετα θα καταλογίζεται σε βάρος του, με απόφαση του Δ.Σ. της Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ το  τέλος που επιτεύχθηκε κατά την διαδικασία διάθεση για το διπλανό χώρο και ισόποσο χρηματικό πρόστιμο ως πρόστιμο.
ΑΡΘΡΟ  11ον
Απαγορεύεται αυστηρά η μεταπώληση ή επινοικίαση ή εκμετάλλευση των περιπτέρων από έτερον πλην του μισθωτή ατόμου.
ΑΡΘΡΟ  12ον
Στην τιμή ενοικιάσεως του περιπτέρου περιλαμβάνεται και η ηλεκτροδότηση με δύο φωτιστικές παροχές ανά περίπτερο. Για εγκατάσταση-τοποθέτηση επιπλέον φωτιστικών σωμάτων ή πρίζας θα επιβαρύνεται ο ενοικιαστής με 30 € πλέον Φ.Π.Α. για κάθε πρόσθετη παροχή. Επίσης, δια απευθείας παροχής σύνδεσης ηλεκτροδότησης η επιβάρυνση θα είναι 150 € πλέον Φ.Π.Α.
Απαγορεύεται η χρήση μικροφώνου - μεγαφωνικών συσκευών από εκμεταλλευτάς περιπτέρων πλην της Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ
ΑΡΘΡΟ  13ον
Στους επαγγελματίες που έχουν την επαγγελματική τους έδρα στον Καλλικράτειο Δήμο Αρταίων, θα γίνεται έκπτωση 30%.
ΑΡΘΡΟ 14ον
Η παρούσα απόφαση - Διακήρυξη, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, της Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης,  και περιληπτικό Δελτίο  να σταλεί για δημοσίευση σε όλα Μ.Μ.Ε. του Νομού.
Πληροφορίες θα δίδονται από τα Γραφεία της ΑΔΑΕ ΟΤΑ καθημερινώς και ώρες λειτουργίας αυτών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα Γραφεία της ΑΔΑΕ ΟΤΑ στο τηλέφωνο 26810 78840 και στο φαξ 26810 75425