24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
8 Σεπτεμβρίου 2011

Έκρηξη Λοβέρδου κατά δημοσίων υπαλλήλων

Επίθεση σε δημόσιους υπαλλήλους και Αριστερά εξαπέλυσε ο Α. Λοβέρδος
Επίθεση σε δημόσιους υπαλλήλους και Αριστερά εξαπέλυσε ο Α. Λοβέρδος
 Έντονες αντιδράσεις από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων προκάλεσαν οι βολές του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου κατά των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και της Αριστεράς.
 Ο υπουργός, μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής τόνισε ότι «το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».
  «Το ισχύον Σύνταγμα αποτελεί την πρώτη ''γραμμή Μαζινό'' υπέρ της γραφειοκρατίας» και υποστήριξε ότι όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το ελληνικό Δημόσιο, εξαπατάται.
Επίσης αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο των τριών εργαζομένων στη Marfin, επισήμανε ότι «με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ''ξεπετάχτηκε'' σε δέκα λεπτά, άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους»

«Διότι, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνο εάν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ό,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση» τόνισε.
Από το βήμα της Ολομέλειας - όπου συζητείτο το νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς - ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος διερωτήθηκε «αν η κυβέρνηση θα καλύψει τις δηλώσεις του κ. Λοβέρδου».

"Το ερώτημά μου είναι πολύ σοβαρό σε ό,τι αφορά την αλαζονεία της κυβέρνησης ή μελών της. Είναι δυνατόν να συνεχίσετε να κυβερνάτε με αυτό τον τρόπο και να μιλάτε για συντεχνίες για κάθε επαγγελματική ομάδα που αντιστέκεται;
Να αντιληφθείτε ότι το βάρος στις πλάτες σας είναι πολύ μεγάλο αλλά δεν είναι δυνατόν να ξεστομίζετε αυτές τις φράσεις. Αν το πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει τις ταχύτητες της μεταπολίτευσης είναι θέμα αυτής της αίθουσας, αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από εκεί μέχρι να καθυβρίζουμε την ελληνική κοινωνία», είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

Για «κατάπτυστες δηλώσεις» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αστ. Ροντούλης ενώ ο Παν. Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «ακροδεξιό παραλήρημα» και αφού δήλωσε ότι λυπάται για την περιπέτεια της υγείας του κ. Λοβέρδου στο παρελθόν, ανέφερε ότι «αν ίσχυαν τα όσα λέει θα είχε πεθάνει».

«Ομολογώ ότι δεν μπορώ να σχολιάσω τα λεγόμενα του κ. Λοβέρδου. Δεν το συνηθίζω, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα λόγια του. Δεν τις ξέρω όμως τις δηλώσεις του και δεν τις σχολιάζω» απάντησε ο παριστάμενος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.