24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
6 Οκτωβρίου 2011Την έδιωξε κατά τον χειρότερο τρόπο ο αντιδήμαρχος, ο οποίος αρνείται ότι συνέβη τέτοιο περιστατικό
Μητέρα έξι ανήλικων παιδιών, ψάχνει για δουλειά, όποια δουλειά, εδώ και αρκετό καιρό και πληροφορήθηκε ότι θα χρειαστεί η αναπτυξιακή επιχείρηση του Δήμου Αρταίων, προσωπικό για την διοργάνωση του πανηγυριού. Πήγε στα γραφεία της εταιρείας, αρχικά κάποιοι αρμόδιοι της είπαν ότι δεν θα προσληφθεί προσωπικό (σαράντα οχτώ λένε οι κακές οι γλώσσες, ότι προσλήφθηκαν), αλλά η ίδια έβλεπε κάποιους να εργάζονται και έβλεπε να εργάζονται και υπάλληλοι του Δήμου, για τους οποίους κάποιοι λένε, ότι στο διάστημα αυτό μπορεί να παίρνουν και δεύτερη αμοιβή.
Η κυρία σαστισμένη αναζητούσε, σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε στην «Γ», κάποιον αρμόδιο να του μιλήσει και να του κάνει γνωστό το αίτημά της, οπότε κάποιος της είπε πως πρέπει να μιλήσει στον αντιδήμαρχο Θόδωρο Γκούβα. Η πολύτεκνη μητέρα πήγε στο γραφείο του αντιδημάρχου και όπως ομολογεί η ίδια στην «Γ», του μίλησε με ένταση, γιατί όπως μας εξήγησε «την έπνιγε το δίκαιο».
Όμως η αντίδραση του αντιδημάρχου, σύμφωνα με την δική της αφήγηση, δεν ήταν καθόλου κομψή! «Με πέταξε με τις κλωτσιές έξω απ’ το γραφείο του», μας είπε χαρακτηριστικά.

Δεν έγινε τίποτα


Αμέσως μετά την επικοινωνία που είχαμε με την πολύτεκνη μητέρα, επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο Θόδωρο Γκούβα. Του μεταφέραμε τα όσα μας αφηγήθηκε η πολύτεκνη μητέρα και η απάντηση του αντιδημάρχου ήταν ρητή και κατηγορηματική:
«Δεν έγινε τίποτα. Εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για το παζάρι», μας είπε. Επιμείναμε πως δεν είναι δυνατόν μια τόσο ταλαιπωρημένη γυναίκα να λέει τέτοια πράγματα και η δεύτερη απάντηση του αντιδημάρχου ήταν πιο κατηγορηματική: «Δεν έγινε τίποτα», μας είπε και στο σημείο αυτό, του κάναμε γνωστό και το άλλο που μας είπε η πολύτεκνη μητέρα. Ότι δηλαδή εργάζονται στο παζάρι και υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι μπορεί να παίρνουν και δεύτερη αμοιβή. «Αυτοί βοηθάνε» μας είπε και πάλι κατηγορηματικά, ο αντιδήμαρχος.
.gnomiartas.gr