24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
17 Οκτωβρίου 2011
Το προσπαθούν ο πρόεδρος Στ. Νάνος και  ο βουλευτής Κ. Παπασιώζος


Μεγάλη  δραστηριότητα απ’ τη ΝΟΔΕ Άρτας της ΝΔ, είχα αδικήσει τον πρόεδρο Στ. Νάνο, αλλά και τον βουλευτή του κόμματος Κ. Παπασιώζο! Οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν παρεμβάσεις υπέρ του κόμματος, με κυριότερη αυτή των εγκαινίων των νέων γραφείων, που όπως είναι γνωστό βρίσκονται στην είσοδο της Αγίας Θεοδώρας. Στα εγκαίνια λοιπόν, προσπαθούν να εκπροσωπήσει την ηγεσία του κόμματος ο γραμματέας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος όπως και να το κάνουμε στην κομματική ιεραρχία είναι πολύ ψηλά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Γ» προσδιορίζουν τα εγκαίνια για τις αρχές Νοεμβρίου, αλλά με την ρευστότητα των πολιτικών εξελίξεων και τις αυξημένες υποχρεώσεις του γραμματέα, τα πράγματα δεν είναι προβλέψιμα.
Ωστόσο θα προκύψει μια δράση της ΝΟΔΕ Άρτας της ΝΔ και είναι αυτό που ζητούσαν οι πάντες.