24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
26 Οκτωβρίου 2011


 Ο πράσινος θίασος συνεχίζει απτόητος την παράσταση

Όχι στην υποταγή και την εθνική ταπείνωση«Καλώ τον Πρωθυπουργό της χώρας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων», επισημαίνει σε δήλωσή του, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας και το εξωτερικό.

Ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης είναι το ακόλουθο:
«Το ΠΑΚ δηλώνει επίσημα ότι θα εργασθεί για μια Ελλάδα δημοκρατική, προοδευτική και εθνικά ελεύθερη - και δεν θα δεχθεί κανένα συμβιβασμό σε καμία φάση της πάλης» Διακήρυξη ΠΑΚ, Νοέμβριος 1968
«Ο αγώνας του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος για την εθνική μας αναγέννηση, για μια σοσιαλιστική και δημοκρατική Ελλάδα, στηρίζεται στην αρχή πως η εθνική μας ανεξαρτησία αποτελεί προϋπόθεση για την πραγμάτωση της λαϊκής κυριαρχίας…..Κάθε εξουσία πηγάζει από τον λαό, εκφράζει τον λαό και υπηρετεί τον λαό. Η κοινωνική, οικονομική και πολιτική δομή της δύναμης στη χώρα μας διαρθρώνεται με τρόπο που να αποκλείει την παραβίαση της λαϊκής θέλησης με οποιοδήποτε τρόπο» Ιδρυτική διακήρυξη ΠΑΣΟΚ 3.9.1974.
Την ύστατη στιγμή για την πατρίδα και το Λαό μας υπενθυμίζω με τα παραπάνω στον Γ. Παπανδρέου  το χρέος που προέρχεται όχι μόνον από το επίθετό του, αλλά και από το πολιτικό DNA του ΠΑΣΟΚ. Ανεξάρτητα και πέρα από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική διάσταση της νέας οδυνηρής και καταστροφικής επικείμενης συμφωνίας, υπάρχει μια απαραβίαστη εθνική κόκκινη γραμμή.
Η χώρα, οι πολίτες, η δημοκρατία μας, δεν μπορεί να παραδοθούν στη στυγνή και μόνιμη επιτροπεία της κ. Μέρκελ, να εκχωρηθεί η διακυβέρνηση της χώρας σε Γερμανούς γκαουλάιτερ όπου επικεφαλείς θα είναι ο Χ. Ράιχενμπαχ, ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο.
Καλώ τον Πρωθυπουργό της χώρας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να δηλώσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «και την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω», πριν είναι αργά.
Η εθνική περηφάνια είναι μονόδρομος».