24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
14 Οκτωβρίου 2011


epimelhthrio 2011 10os enalalktikos toyrismos tsoyka ifigeneia koilias hlias

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Άρτας- Ηλίας Κοίλιας: Η Άρτα πρέπει να πουλήσει περισσότερο το προϊόν που λέγεται τουρισμός


-Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Ηλίας Κοίλιας, αναφορικά με το ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο και τη συμμετοχή στην συγκεκριμένη ενημερωτική διαδικασίας, δήλωσε: «η Διοίκηση του Επιμελητηρίου στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην περιοχή έχει διατυπώσει την άποψη ότι αυτή η περιοχή μπορεί να αναπτύξει δυο δραστηριότητες, τον κλάδο τροφίμων και ποτών και παροχής υπηρεσιών. Έτσι λοιπόν, σε συνεργασία με την Διαχειριστική, που είναι ο ενδιάμεσος Φορέας Διαχείριση με έδρα την Πάτρα, καλέσαμε την κ. Ιφιγένεια Τσούκα για να αναπτύξει όλο το πρόγραμμα και τις παραμέτρους του σήμερα εδώ. Στην περιοχή μας λοιπόν, με το πρόγραμμα «Εναλλακτικού Τουρισμού» μιλώντας για κάθε μορφή τουρισμού, κυνηγητικό, περιηγητικό, θρησκευτικό αλλά και γαστριμαργικό. Όλα αυτά τα αναλύει σήμερα στους ενδιαφερόμενους -υποψήφιους επενδυτές η κ. Τσούκα και σε σχέση με τη συμμετοχή πρέπει να πω, πως όταν ξεκινήσαμε τέτοιες διαδικασίες μαζευόμασταν πάρα πολύ λίγοι.
Απ’ ότι είδατε απόψε υπάρχει ικανοποιητικός αρι