24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
24 Οκτωβρίου 2011

tsironhs1

Δημήτρης Τσιρώνης: Αναγκαιότητα η εθνική γραμμή
 
Για την ανάγκη να υπάρξει «εθνική γραμμή» στα προβλήματα της χώρας σημείωσε στην ομιλία του ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας Δημήτρης Τσιρώνης, στην Ολομέλεια της Βουλής στις 20.10.2011 στη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις
εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015». «Την Κυριακή ο Πρωθυπουργός δίνει μία κρίσιμη διαπραγμάτευση στις Βρυξέλες και κάλεσε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να πάνε μαζί.
(22/10/2011)


Το τελευταίο διήμερο πάρα πολύς κόσμος, πάρα πολλοί συμπατριώτες μου είπαν: «Πόσο ωραίο θα ήταν για την Ελλάδα, πόσο πολύ θα έδειχνε η Ελλάδα ότι θέλει να σωθεί εάν τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον στις τελευταίες εκλογές περίπου το 80% του ελληνικού λαού να ήταν μαζί εκεί, έστω και συμβολικά, έστω και αν δεν συμφωνούσαν σε αυτό που είπε ο κ. Σαμαράς σε εθνική γραμμή». Δεν θα μπορούσαν να καθίσουν οι δύο ηγέτες και μέχρι την Κυριακή να βρουν μία κοινή θέση, μία κοινή στάση για την Κυριακή στο Συμβούλιο Κορυφής; Έχουν άλλη δουλειά να κάνουν πιο σοβαρή από αυτή; Δεν θα μπορούσαν να καθίσουν όσες ώρες χρειαζόταν; Φυσικά και θα μπορούσαν. Και όμως αυτή η προσπάθεια, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, τορπιλίστηκε δύο φορές: Και τον Ιούνιο όταν έγινε προσπάθεια συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας και τώρα. Δεν έχει καμία αξία για τον ελληνικό λαό, για τον κόσμο, το ποιος φταίει. Σημασία έχει ότι την Κυριακή μπορούσαν να είναι και οι δύο εκεί. Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο που έχει Σύνοδο το Ευρωπαϊκό Λαϊκό  Κόμμα δεν μπορεί ο κ. Σαμαράς με το συνταγματικό θεσμικό ρόλο που έχει να κάνει αυτή τη δουλειά που πρέπει στη Σύνοδο αυτή και να διαπραγματευθεί;».