24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
12 Οκτωβρίου 2011

Χαμάμ... γιοκ για τους βουλευτές

Επιδόματα για συμμετοχή σε Επιτροπές τέλος! Χαμάμ τέλος! Επανεξετάζονται τα προγράμματα γιόγκα, πιλάτες και λάτιν χοροί του γυμναστηρίου, στο πλαίσιο μείωσης του προϋπολογισμού της Βουλής το 2012
Τέλος σε προνόμια και πολυτέλειες βάζει ο προϋπολογισμός του Κοινοβουλίου για το επόμενο έτος, που θα κατατεθεί νωρίτερα και θα είναι μειωμένος κατά 20 περίπου εκατ. ευρώ.
Στο πλαίσιο περιορισμού το 2012 του προϋπολογισμού στα 178 περίπου εκατ. από 198 εκατ. ευρώ, "μαχαίρι" μπαίνει στο επίδομα των 150 ευρώ που προβλέπεται για συμμετοχή των βουλευτών σε Κοινοβουλευτικές Επιτροπές, ενώ δεν αποκλείεται να καταργηθεί και εξολοκλήρου.
"Περικοπές" όμως θα γίνουν και στη λειτουργία του γυμναστηρίου της Βουλής, με τον Πρόεδρο της Βουλής, Φ. Πετσάλνικο, να σχεδιάζει την κατάργηση του χαμάμ και την επανεξέταση όλων των προγραμμάτων, που προσφέρει το γυμναστήριο.
Σύμφωνα με κύκλους του Γραφείου Τύπου της Βουλής, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ό,τι προβλέπει ο κρατικός προϋπολογισμός για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, θα ισχύσει και για τους υπαλλήλους της Βουλής.
Οι ίδιοι κύκλοι, επισήμαιναν ακόμα, ότι ήδη η Βουλή έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό πρόγραμμα εξοικονόμησης πόρων και στο πλαίσιο αυτό πολλές υπηρεσίες της έχουν μεταφερθεί σε ιδιόκτητα κτήριά της.
Παράλληλα, διέψευσαν κατηγορηματικά φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η Βουλή δεν έχει στελεχώσει ακόμα υπηρεσίες της, που βρίσκονται σε ενοικιαζόμενο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας ενώ καταβάλει εκατοντάδες ευρώ.
"Όπου υπάρχει δυνατότητα, λόγω λήξης συμβολαίων να μεταφερθούν οι υπηρεσίες της Βουλής σε ιδιόκτητα κτήρια, το κάνουμε. Είναι ελάχιστες οι υπηρεσίες που παραμένουν σε ενοικιαζόμενα κτήρια και αυτό λόγω του ότι τα συμβόλαια λήγουν σε 8 με 10 χρόνια", υποστήριξαν