24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
26 Οκτωβρίου 2011

Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου
aioliko Αιολικά πάρκα και Ιχθυοκαλλιέργειες στην ημερήσια διάταξη
Εγκρίσεις για δημιουργία 3 Αιολικών Πάρκων εκ των οποίων δύο στο νομό Ιωαννίνων και 1 στην Άρτα στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, αλλά και την επέκταση δυναμικότητας μονάδας Ιχθυοκαλλιέργειας στον Αμβρακικό Κόλπο, συμπεριλαμβάνονται στα θέματα της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδριάζει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 10.00 π.μ. Η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Περιφερειακού
Συμβουλίου με 16 θέματα ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα τα εξής:
ydatokalliergeies-Επικύρωση αποφάσεων 8ου Πρακτικού της  έκτακτης Συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου -Έγκριση συμμετοχή  της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση Τελ Αβίβ για το χρονικό διάστημα 1-2/11/2011 -Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και τω Δήμων των Περιφερειακών Ενοτήτων καθώς και την έγκριση των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης, που αφορά το έργο: «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. Δήμων Περιφερειακών Ενοτήτων» -Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου  και του ΣΥΔΚΛΙ καθώς και τους όρους της προγραμματικής Σύμβασης, για την ένταξη και υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Αξιοποίηση Γεώτρησης Γ3 Λογγάδων» ως υποέργο της πράξης «Ύδρευση Τ.Δ. Δήμου Παμβώτιδας – Β Φάση» που είναι ενταγμένο στη Θεματική Προτεραιότητα / Κατηγορία Πράξης 1.1 Διαχείριση και Διανομή Ύδατος (Πόσιμο νερό) 1.2.Κατασκευή βελτίωση και αναβάθμιση Εξωτερικών Δικτύων Ύδρευσης κωδ. 45, Άξονας Προτεραιότητας Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007-2013 που υλοποιείται από την Περιφέρεια Ηπείρου.