24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
17 Οκτωβρίου 2011


ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
ΚΕΡΚΥΡΑ: "Αγανακτισμένοι"! Να μη παρελάσουν τα παιδιά μας μπροστά από ΑΥΤΟΥΣ...που συναινούν και υπογράφουν Αντισυνταγματικούς Νόμους !!! 

Να μην συμμετάσχουν οι μαθητές στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και να συγκεντρωθούν όλοι οι «αγανακτισμένοι» της Κέρκυρας το Σάββατο 15 του μηνός στις 18:00 το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου, αποφάσισε η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατεία Δημαρχείου το βράδυ της Τετάρτης.Σύμφωνα με τις αποφάσεις - ψήφισμα της πλατείας Δημαρχείου:
1) Τις 15 Οκτωβρίου 2011, ημέρα κάλεσμα παγκόσμιας «αγανάκτησης» να συμμετέχουμε ενεργά με ραντεβού στην Πλατεία Δημαρχείου στις 18:00 φέρνοντας μαζί μας κατσαρόλες σφυρίχτρες κλπ. 
2) Για τις 19 Οκτωβρίου 2011, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, να συμμετέχουμε στην απεργία και στην προκαθορισμένη διαδήλωση πίσω από τους ανένταχτους φοιτητές με κεντρικό σύνθημα " Γενική απεργία διαρκείας" - Κάτω το σύστημα". Παράλληλα θα μοιράζεται κείμενο το οποίο η αρχική του μορφή διαβάστηκε στην πλατεία αλλά θα έρθει ξανά προς ψήφιση την Παρασκευή 14/10 με την τελική του μορφή.
3) Να μοιραστεί το ακόλουθο κείμενο στα σχολεία του Νησιού:

Όχι στη συμμετοχή των μαθητών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Ας δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίθεσης στις αρχές και εξουσίες αυτού του κράτους που χρόνια τώρα καταστρέφουν την εκπαίδευση των παιδιών μας. 
Μπροστά από ποιους θέλετε να παρελάσουν τα παιδιά σας; Μπροστά από αυτούς που συναινούν και υπογράφουν αντιεκπαιδευτικούς και αντισυνταγματικούς νόμους; 

Μπροστά από αυτούς που αποφασίζουν ότι η παιδεία τους κοστίζει ακριβά και περικόπτουν δασκάλους, καθηγητές, βιβλία και σχολεία; 

Μπροστά από αυτούς που υπονομεύουν το μέλλον τους; 
Μπροστά από αυτούς που η καλύτερη προοπτική που δίνουν στα παιδιά μας σήμερα είναι να φύγουν από την πατρίδα τους και να γίνουν μετανάστες αν θέλουν να έχουν οποιοδήποτε μέλλον;

 Χρόνια τώρα βλέπουμε ότι για να σπουδάσουν τα παιδιά μας πρέπει να πληρώνουμε τεράστια ποσά στην παραπαιδεία. 

Πού είναι η δωρεάν εκπαίδευση; Το κόστος όμως δεν είναι μόνο χρηματικό αφού βλέπουμε τα παιδιά μας να αποκτούν από πολύ μικρή ηλικία πλέον άγχος και στρες που τους δημιουργούν ψυχοσωματικά προβλήματα εξαιτίας αυτού ακριβώς του σάπιου εκπαιδευτικού συστήματος που τους έχει επιβληθεί!

 Δεν γίνεται πλέον να μένουμε αμέτοχοι και να συναινούμε κι εμείς σε αυτό το σύστημα που καταστρέφει το μέλλον των παιδιών μας. Μπορούμε να αντισταθούμε! 

Ας γίνει η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου το έναυσμα για να τιμήσουμε πραγματικά αυτούς που αγωνίστηκαν για να προσφέρουν ένα ελεύθερο κράτος στα παιδιά τους με το δικό μας αγώνα για τον ίδιο σκοπό.

4) Για την παρέλαση της 28 Οκτωβρίου να διαμαρτυρηθούμε κατά την διάρκεια της παρέλασης φορώντας μαύρα μπλουζάκια και κρατώντας μαύρες σημαίες.
5) Προτάθηκε και εγκρίθηκε ο κλειστός χώρος που θα φιλοξενεί την Λαϊκή συνέλευση τις ημέρες κακών καιρικών συνθηκών. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του τμήματος τεχνών και ήχου του Ιόνιου Πανεπιστήμιου. Επόμενη λαϊκή συνέλευση Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην πλατεία Δημαρχείου στις 20:30 Λαϊκή Συνέλευση Κέρκυρας - Πλατεία Δημαρχείου - 19/9/2011.