24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
2 Νοεμβρίου 2011

Ο ΥΠΟΔΙΚΟς Πρωτοκαπετάνιος της Αρτας δίνει το σήμα για την λευτεριά.
ΟΡΜΑ ΤΖΕΦΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
«Στηρίζουμε τις τελευταίες πρωτοβουλίες του Προέδρου μας και Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ώστε ο λαός να γίνει συμμέτοχος και να αποφανθεί σχετικά με την συμφωνία που επετεύχθη
μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις της Ελληνικής αντιπροσωπείας στις 26 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, καθιστώντας με την συμβουλή του το πρόβλημα της Ελλάδας, πρόβλημα της Ευρώπης»
«Καλούμε την κοινοβουλευτική ομάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύει η χώρα μας και να στηρίξει τις προσπάθειες του Προέδρου μας».
«Τυχόν αποτυχία αυτής της Εθνικής προσπάθειας θα δώσει αφορμή στην Ν.Δ. να καρπωθεί οποιαδήποτε μικροπολιτικά οφέλη, καθώς και σε όλους εκείνους που αναπολούν τις παλιές εποχές της ανομίας, του ρουσφετιού και της χειραγώγησης από τα Μ.Μ.Ε.».