24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
2 Νοεμβρίου 2011

Παράσταση παλαιού αγωνισταρά για νέες σωτηρίες
Του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΖΟΥΜΑΚΑ
Σημείωμα :
-Για τους οπαδούς του Μνημονιακού συγκροτήματος και γενικά της ΚΑΤΑ-ΣΤΑΣΕΩΣ!! Και
-Για τους αγωνιστές της ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΕΩΣ !!
ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ τόσο της διαπλοκής όσο και της αντιπολίτευσης ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΕΩΡΟ!

Ελεγχόμενοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με πλήρη έλεγχο της διαπλοκής ,προωθούσαν την αντικατάσταση του ΓΑΠ ως πρωθυπουργού με άλλον αχυρένιο, και με αίτημα ή εκλογές ή τη κυβέρνηση ...Εθνικής Σωτηρίας !... ή τη συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ!
Πως μάζεψες τόσους δεξιούς και αχυρένιους βουλευτές που να ζητάνε τέτοιες κυβερνήσεις ! Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα ανέτρεπαν το ΓΑΠ, οι ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, οι μεγαλομέτοχοι τραπεζών και επιχειρήσεων και οι λοιποί της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ με ελεγχόμενους βουλευτές.
Χθες, Δευτέρα, 31 Οκτώβρη,στο ΜΕΓΑ είχαν... πένθος! Το ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ήταν που η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε σήμερα από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ανατρέψουν τη κυβέρνηση! Ο ΓΑΠ άλλαξε τη πολιτική ατζέντα , θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και θα οργανωθεί Δημοψήφισμα. Ανάλογα με τα ερωτήματα , θα υπάρξει όχι ή συγκατάθεση. Το Σύνταγμα δεν επιτάσσει το να αποτελούν δέσμευση τα αποτελέσματα των Δημοψηφισμάτων. ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ πραγματικά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ των πολιτών ΘΑ ΟΞΥΝΟΝΤΑΙ:
-Η ανεργία θα αυξάνεται
-Η κατάρρευση εισοδημάτων θα συνεχίζεται
-Η φτώχεια και θα διευρύνεται
-Οι έντονοι κοινωνικοί και πολιτικοί ανταγωνισμοί θα οξύνονται
Και στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ έρχεται καταιγίδα με την ΙΤΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ και τη ΓΑΛΛΙΑ να ακολουθεί.Η ΚΡΙΣΗ της Ελλάδα θα αποδειχθεί ότι ήταν και είναι πολύ υποδεέστερη υπόθεση σε σχέση με την υπερμεγένθυση που σκόπιμα προωθούσε ο νεοφιλελεύθερος Θίασος της Κεντρικής Ευρώπης ,σε αγαστή συμπόρευση με το συγκρότημα του Μνημονίου , στην Αθήνα .Τώρα θα ''εξελιχθούν'' τα πιο μ ε γ ά λ α! Η ΚΡΙΣΗ θα οξύνεται και θα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Είμαστε μπροστά σε νέα δεδομένα, λόγω της ανατροπής της συγκυρίας.