24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
3 Νοεμβρίου 2011

ARTA_PTHN

Προς το άρθρο 99 ο Πτηνοτροφικός

Μόνο μια μικρή ανάσα ήταν το δάνειο που εκχωρήθηκε στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, καθώς είναι αδύνατο να λύσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της μονάδας. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Πτηνοτροφικός κινδυνεύει με χρεοκοπία και πληροφορίες του Epiruspost.gr αναφέρουν πως κινείται η διαδικασία για ένταξή του στο άρθρο 99.

Το άρθρο 99 ουσιαστικά είναι ένα βήμα πριν την πτώχευση, καθώς δίνει μία μικρή περίοδο χάριτος, όμως η οικονομική κατάσταση του Πτηνοτροφικού είναι τέτοια που δεν εμπνέει μεγάλη αισιοδοξία.
Οι τραπεζικές κάνουλες του δανεισμού έχουν κλείσει από καιρό, οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες και φυσικά η πολιτική που είχε ακολουθηθεί τα προηγούμενα χρόνια, με το συνεχή δανεισμό από την ΑΤΕ, δημιουργούν σήμερα ένα εκρηκτικό μείγμα για τον συνεταιρισμό.
Ο Πτηνοτροφικός της Άρτας, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους στην αλυσίδα της τοπικής οικονομίας και οι τριγμοί στο οικοδόμημά του, μπορούν να επιφέρουν τεράστιο πλήγμα.