24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
11 Νοεμβρίου 2011

τι είχα πάντα.
Οι στείρες ξύλινες δηλώσεις μιας ζωής ακολουθούν με τονισμένα τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
Ο κ. Παπαλέξης δήλωσε: «Είχα σήμερα την ευκαιρία και την τύχη αν θέλετε σαν Δήμαρχος Αρταίων να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον Αμερικανό Μορφωτικό Ακόλουθο κ. Frowick. 

Στη συνάντηση αυτή είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε για την συνεργασία μας σε θέματα που αφορούν την παιδεία, τον πολιτισμό και την τουριστική προβολή της περιοχής μας αλλά και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα στους νέους. 

Θεωρούμε ότι μετά τη συνάντηση αυτή άνοιξε μια νέα δίοδος δια μέσω της οποίας θα έχουμε την δυνατότητα να προβάλουμε την περιοχή μας σε διεθνή περιοδικά τουριστικού ενδιαφέροντος, σε συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις όπως πολιτιστικά φεστιβάλ και διεθνείς συναντήσεις. 

Στόχος μας είναι η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής μας, των τοπικών προϊόντων μας, της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας. Ήταν μια πολύ χρήσιμη συνάντηση. 

Εύχομαι και πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και η νέα πόρτα που άνοιξε για μας θα χρησιμοποιηθεί επ’ ωφελεία της περιοχής μας».