24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
15 Νοεμβρίου 2011

 papalexhs giannhsΘέλουν κι κατ' άλλου. 
Αυτές είναι δηλώσεις αποφυγής του προβλήματος. Θα μου πεις ως καλός βαθυπασόκος τι άλλο θα δήλωνες μιας κι είσι κι κουτζάμ πρόεδρος της Πηδήξτε Ελεύθερα Δημοκράτες(;).
Από το Grafeio Typoy Dhmoy Artaiwn (ακριβώς αυτά τα γκρίκλις χρησιμοποιεί ο Ελληνικός δήμος Artaiwn). Η δήλωση για κλάματα.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Με αφορμή το θέμα του έκτακτου τέλους ακινήτων και την αποπληρωμή του δια μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, στο περιθώριο της συνάντησης των ΠΕΔ με την ΚΕΔΕ ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Γιάννης Παπαλέξης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας συχνά ανακοινώνονται μέτρα στα οποία πολλές φορές, ένα πλήθος συμπολιτών μας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και το Ειδικό Τέλος Ακινήτων αποτελεί αναμφίβολα μία μεγάλη οικονομική επιβάρυνση που οδηγεί σε απόγνωση πολλά νοικοκυριά και θα πρέπει οι Δήμοι να σταθούν αρωγοί.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη και να πει στον κόσμο να μην πληρώσει διότι σε μία τέτοια περίπτωση θα δημιουργηθούν άλλου είδους ζητήματα και εμπλοκές.

Απαιτείται λοιπόν η συλλογική αντιμετώπιση του προβλήματος από τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας και από την Αυτοδιοίκηση με την επίδειξη της απαιτούμενης ευαισθησίας απέναντι στους μη έχοντες.

Στις 2 Δεκεμβρίου ως γνωστόν, θα κριθούν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι προσφυγές που έχουν κατατεθεί κατά του έκτακτου ειδικού τέλους της ΔΕΗ. Θεωρούμε σκόπιμο μέχρι τότε να ανασταλεί η είσπραξη του τέλους.

Σε κάθε περίπτωση ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είμαστε δίπλα σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος στα ακίνητα.

Μιλάμε για τις περιπτώσεις των οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας οι οποίοι δεν έχουν να πληρώσουν το φόρο και οι οποίοι θα πρέπει να βοηθηθούν πρώτα με την πληρωμή μόνο του λογαριασμού ρεύματος, χωρίς διακοπή της ηλεκτροδότησης, και στη συνέχεια με τη δυνατότητα ρύθμισης του ποσού του τέλους σε όσο το δυνατόν περισσότερες δόσεις.

Τέλος σε ότι μας αφορά θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο κοινωνικής ευαισθησίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας για τις ευαίσθητες αυτές κοινωνικές ομάδες».