24 Ωρες Μουσική που "ακούγεται" ΕΔΩ... http://radioarta.listen2myradio.com... E mail: radioarta101.5@gmail.com... ΤΗΛ. 2681400060 ΕΚΠΟΜΠΕΣ: ...10-11 πμ "Στον Τοίχο" με τον ΡΑΔΙΟλόγο (Γιάννη Λαζάρου) ...11-13 μμ "Ωρε γλέντια" με τον Θανάση Παπαθανασίου,...6-7 μμ "Λόγια του αέρα" με την Ολγα Τσιάφη Ράδιο Άρτα 101,5 ο δικός σου σταθμός!!!
16 Νοεμβρίου 2011


 Αφού τα ψήφισαν όλα τώρα αρχίζουν αντάρτικο.
Επιστολή 14 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το χαράτσι στη ΔΕΗ.
Αναθεώρηση του νόμου, που προβλέπει την επιβολή της έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα ζητούν με επιστολή τους στον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Η επιστολή εστάλη με πρωτοβουλία του βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη, σε μια προσπάθεια, όπως διεμήνυε ο ίδιος, στήριξης των ασθενέστερων ομάδων.
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Κύριε Υπουργέ,
Στα πλαίσια της ομιλίας του Πρωθυπουργού επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης έγινε ειδική αναφορά για την προστασία των αδύναμων κοινωνικά στρωμάτων ως πρώτο μέλημα της κυβέρνησης.
Αγαπητέ Υπουργέ,
Βιώνουμε σήμερα όλο και πιο έντονα την αγωνία των πολιτών να ανταποκριθούν στις στοιχειώδες ανάγκες της καθημερινότητας. Στην κατεύθυνση της πρόσκλησης της κοινωνίας για συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια όλων οφείλουμε να προσεγγίζουμε με ρεαλισμό πλέον το θέμα της έκτακτης εισφοράς ακινήτων.
Προτείνουμε να υπάρξει αναθεώρηση του νόμου ως προς την οριζόντια εφαρμογή του επί του συνόλου των κατοικιών και να υπάρξει απαλλαγή επιβάρυνσης της πρώτης κατοικίας έως του εμβαδού των 80 τ.μ. και σε οικογένειες με συνολικό εισόδημα κάτω των 30.000 ευρώ από το σύνολο της επιβάρυνσης και αντικατάσταση του ισοδύναμου ποσού από την επιβολή του τέλους σε επαγγελματικές ομάδες που έχουν απαλλαγεί από το νόμο ή με άλλο πρόσφορο τρόπο. Θεωρούμε ότι είναι ένα βήμα της κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής συνοχής για να “ακούσει” κοινωνία τις προτάσεις της νέας κυβέρνησης.
Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ζωίδης Νίκος, Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος, Μαργέλης Σπυροπάνος, Αγάτσα Άρια, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, Φραγκίδης Γεώργιος, Στασινός Παύλος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Μοσχόπουλος Σπύρος, Θεοδωρίδης Ηλίας και Βαρβαρίγος Δημήτρης.